Laatste nieuws
15 november 2021
Verslag van een kleine bijeenkomst over de situatie van vrouwen in Afghanistan op 4 november 2021.
 meer
7 oktober 2021
Hopelijk zie ik het paradijs van mijn ouders weer werkelijkheid worden.
 meer
25 september 2021
Amnesty: Taliban verspillen geen tijd om mensenrechten te onderdrukken
 meer
14 maar 2020
Afghanistan krijgt twee presidenten voor de prijs van één
 meer
8 maart 2020
Vrede in Afghanistan?
 meer
21 februari 2020
Trump en de taliban zijn klaar met akkoord, maar er is nog geen vrede in Afghanistan
 meer

Wat kunt u doen?

Help ons om door te gaan.


Om de vrouwen in Kabul te blijven helpen is geld nodig. Niet alleen voor de maandelijkse huur van de vrouwen, maar ook voor hun verwarming in de winter en hun medische kosten. Ook voor het gebouw in aanbouw. (Zie bedrijfsverzamelgebouw)
Voor de financiën om het gebouw af te maken hebben we in 2019/2020 een grote fundraisingactie opgezet. Die heeft wel zoveel opgeleverd dat we in april 2021 konden beginnen met het inrichten van de eerste verdieping.  Daar kunnen kleine bedrijfjes worden ondergebracht.

Maar er is veel meer nodig, namelijk om de tweede verdieping af te maken om daar weer vrouwen te kunnen onderbrengen die geen onderkomen hebben.

  • Als u ons financieel zou willen ondersteunen kunt u uw bijdrage overmaken naar: NL94RABO0102953872 t.n.v. stichting Nahid te Groningen (BIC:  RABONL2U).
  • We zouden het heel mooi vinden als er scholen, kerken of andersoortige instellingen een actie op touw zetten om de vrouwen in Afghanistan te helpen. Hieraan willen wij graag een bijdrage leveren in de vorm van informatie, folders, foto's, presentatie. U kunt voor meer informatie contact opnemen met nahidfoundation@gmail.com

Iedere donateur krijgt minimaal twee maal per jaar een Nieuwsbrief. Sommige mensen maken ons spontaan een bedrag over. Daar zijn we heel blij mee. Maar dat betekent dat we in die gevallen helaas geen (email)adres hebben om de Nieuwsbrief naar toe te sturen. Hebt u gedoneerd, maar krijgt u geen Nieuwsbrief en bent u wel geïnteresseerd, wilt u dan ons uw (email)adres doorgeven? (nahidfoundation@gmail.com)

Wij zien de vele giften als een belangrijke ondersteuning van ons werk. Niet alleen als een broodnodige financi
ële hulp, maar zeker ook als een morele.

Om het u gemakkelijker te maken kunt u ons ook machtigen om elke maand/kwartaal/half jaar/jaar een bedrag van uw rekening af te halen. U kunt dat te allen tijde herroepen. Geef in dat geval uw (email)adres door en wij sturen u een machtigingsformulier op.

Onze stichting heeft de ANBI-status ( zie: over ons/ANBI)